Amorosa di Settembre Vespaiolo 'Jacopo Poli'

Een zachte en delicate grappa op basis van witte Vespaiolo. Deze druif geeft ook een soort kruidigheid, in combinatie met wit fruit, dat door de distillatie wordt geaccentueerd. Karaktervol, met veel smaak.
GeurEen zachte en delicate grappa op basis van witte Vespaiolo. Deze druif geeft ook een soort kruidigheid, in combinatie met wit fruit, dat door de distillatie wordt geaccentueerd. Karaktervol, met veel smaak
Serveertemperatuur10-12℃
Alcoholpercentage40
LandItalië
RegioVeneto
Druifvespaiolo
Volume0,5
Productnummer014604
Amorosa di Settembre Vespaiolo 'Jacopo Poli' kan gekocht worden in veelvoud van 1.
Productbeschrijving
Details
De familie Poli produceert al meer dan een eeuw grappa. Het begon allemaal met Jacopo’s overgrootvader, GioBatta. Hij had een passie voor grappa en maakte een distilleerketel, die hij op een kar plaatste en door een paard liet voorttrekken. Hij ging zo van boerderij naar boerderij om de “vinaccia” (druivendroesem) te distilleren en zo grappa te produceren. Vroeger was er grappa om “warm” te blijven. Op dit moment is grappa een onderdeel geworden van het goede leven, het is een product geworden dat staat voor genieten. Grappa wordt nu gedronken op zijn kwaliteit, om de prettige geur en smaak. Iedereen heeft een andere smaak en zodoende produceert de familie Poli een reeks van verschillende distillaten. Elk distillaat wordt voorgesteld door een symbool met een andere kleur, zodat de klant makkelijk de smaak van een bepaalde Poli grappa kan kiezen.