Limonsardo di Sardegna 'Argiolas'

Aangenaam citrusfruit, limoen, open, zoet, verleidelijk, een echte likeur, een combinatie van flink zoet, alcohol en een verfrissende citroensmaak, zeer krachtig van karakter. Een likeur om te genieten als aperitief, eventueel als digestief of bij ee n fruitnagerecht met veel zoet.
Alcohol percentage 30
Volume 0,7
Geur Aangenaam citrusfruit, limoen, open, zoet, verleidelijk
Kleur Licht citroengeel
Smaak Een echte lkeur, een combinatie van flink zoet, alcohol en een verfrissende citroensmaak, zeer krachtig van karakter
Serveren bij Een likeur om te genieten als aperitief, eventueel als digestief of bij een fruitnagerecht met veel zoet.
Land Italië
Druif Niet van toepassing
Regio Sardegna
Wijnhuis Argiolas
Limonsardo di Sardegna 'Argiolas' kan gekocht worden in veelvoud van 1.
Productbeschrijving
Details
Zuid- Italië en de eilanden kennen een bijzonder product, dat heel typisch is voor dit gedeelte van Italië: citroenlikeur. Deze likeur wordt gemaakt op basis van verschil citroenschil, suiker en alcohol. Het is een echt natuurproduct, zonder toevoegi ng van enige kleur- en smaakstof of conserveringsmiddelen. De smaak wordt bepaald door de citroen, die deze likeur een aangename frisheid verleend en een krachtig citroenkarakter. Maar het blijft natuurlijk een likeur, hetgeen betekent dat hij een du idelijk zoete smaak heeft. Het alcoholgehalte bedraagt 30%. Een lekker typisch product van, in dit geval, het schilderachtige eiland Sardinië.