Grappa di Merlot 'Po'di Poli' Secca tube

Het druivendroesem van de jonge merlot druiven heeft nog voldoende kracht om een uitgesproken distillaat te verkrijgen met vooral warme, besachtige aroma’s zoals bramen en zwarte bessen. Deze amarosa heeft hierdoor een verleidelijk rijk boeket en zwoele smaak.
GeurHet druivendroesem van de jonge merlot druiven heeft nog voldoende kracht om een uitgesproken distillaat te verkrijgen met vooral warme, besachtige aroma's zoals bramen en zwarte bessen.
SmaakDeze amarosa heeft hierdoor een verleidelijk rijk boeket en zwoele smaak.
Serveertemperatuur10-12℃
Alcoholpercentage40
LandItalië
RegioVeneto
Druifmerlot
Volume0,7
Productnummer014648
Grappa di Merlot 'Po'di Poli' Secca tube kan gekocht worden in veelvoud van 1.
Productbeschrijving
Details
Het druivendroesem van de jonge Merlot druiven heeft nog voldoende kracht om een uitgesproken distillaat te verkrijgen met vooral warme, besachtige aroma’s zoals bramen en zwarte bessen. Deze Amarosa heeft hierdoor een verleidelijk rijk boeket en zwoele smaak.De familie Poli produceert al meer dan een eeuw grappa. Het begon allemaal met Jacopo’s overgrootvader, GioBatta. Hij had een passie voor grappa en maakte een distilleerketel, die hij op een kar plaatste en door een paard liet voorttrekken. Hij ging zo van boerderij naar boerderij om de “vinaccia” (druivendroesem) te distilleren en zo grappa te produceren. Vroeger was er grappa om “warm” te blijven. Op dit moment is grappa een onderdeel geworden van het goede leven, het is een product geworden dat staat voor genieten. Grappa wordt nu gedronken op zijn kwaliteit, om de prettige geur en smaak. Iedereen heeft een andere smaak en zodoende produceert de familie Poli een reeks van verschillende distillaten. Elk distillaat wordt voorgesteld door een symbool met een andere kleur, zodat de klant makkelijk de smaak van een bepaalde Poli grappa kan kiezen.