Limonsardo di Sardegna 'Argiolas'

Aangenaam citrusfruit, limoen, open, zoet, verleidelijk, een echte likeur, een combinatie van flink zoet, alcohol en een verfrissende citroensmaak, zeer krachtig van karakter. Een likeur om te genieten als aperitief, eventueel als digestief of bij ee n fruitnagerecht met veel zoet.
KleurLicht citroengeel
GeurAangenaam citrusfruit, limoen, open, zoet, verleidelijk
SmaakEen echte lkeur, een combinatie van flink zoet, alcohol en een verfrissende citroensmaak, zeer krachtig van karakter
Serveertemperatuur08-10℃
Serveren bijEen likeur om te genieten als aperitief, eventueel als digestief of bij een fruitnagerecht met veel zoet.
Alcohol percentage30
LandItalië
RegioSardegna
Druifniet van toepassing
Volume0,7
Productnummer013250
Productbeschrijving
Details
Zuid- Italië en de eilanden kennen een bijzonder product, dat heel typisch is voor dit gedeelte van Italië: citroenlikeur. Deze likeur wordt gemaakt op basis van verschil citroenschil, suiker en alcohol. Het is een echt natuurproduct, zonder toevoegi ng van enige kleur- en smaakstof of conserveringsmiddelen. De smaak wordt bepaald door de citroen, die deze likeur een aangename frisheid verleend en een krachtig citroenkarakter. Maar het blijft natuurlijk een likeur, hetgeen betekent dat hij een du idelijk zoete smaak heeft. Het alcoholgehalte bedraagt 30%. Een lekker typisch product van, in dit geval, het schilderachtige eiland Sardinië.