Junmai Kimoto 'Daishichi' 720ml

Volledige rijping zorgt voor een perfecte balans van rijke smaken en zuurgraad, met een frisse, schone nasmaak. De verborgen diepten van deze sake passen bij elk gerecht, maar vooral bij romige gerechten met een zachte rijkdom.
KleurHelder
SmaakVolledige rijping zorgt voor een perfecte balans van rijke smaken en zuurgraad, met een frisse, schone nasmaak.
ServeertemperatuurGekoeld of warm
Serveren bij De verborgen diepten van deze sake passen bij elk gerecht, maar vooral bij romige gerechten met een zachte rijkdom.
Alcoholpercentage15
LandJapan
RegioFukushima
Druifniet van toepassing
Volume0,72
Productnummer089419
Productbeschrijving
Details
Daishichi's Junmai Kimoto is wereldberoemd geworden als de ultieme kimoto sake. Onze meesterlijke handswerkslieden besparen zich geen enkele moeite in het creëeren van deze karakteristieke sake. De volle rijping schept een perfecte afbakening van rijke smaken en aciditeit, met een frisse, zuivere nasmaak. Indien warm gedronken, verschaft hij een strelende, kalmerende ervaring. De Nihon Keizai Shinbun - het belangrijkste financiële dagblad van Japan - heeft onze Junmai Kimoto uitgeroepen tot de beste sake om bij de Japanse cuisine te drinken. Hij werd ook door het leidende gourmet maandblad Dancyu uitverkozen als de beste sake om warm te drinken. Junmai Kimoto kan het beste worden genoten op kamertemperatuur, rond de 15 graden, of iets warmer. Hij kan ook worden verwarmd. De verborgen diepten van deze sake passen bij elk gerecht, maar vooral bij romige gerechten met een zachte rijkdom.