Uvaviva Italiana di Poli tube

Uva Viva di Poli is een fruitbrandy. De verschillende soorten druiven uit verschillende oogstjaren worden vergist en hierna gedistilleerd. Wijn-brandy daarentegen is een distillaat van reeds bestaande wijn. Met alleen zijn groene dop staat deze fles voor de elegante eenvoud van de geschiedenis van de familie Poli. 60% Malvasia en 40% Moscato zorgen voor een mooie balans in deze fruitige brandy, die overigens goed gekoeld geserveerd mag worden.
GeurUva Viva di Poli is een fruitbrandy. De verschillende soorten druiven uit verschillende oogstjaren worden vergist en hierna gedistilleerd. Wijn-brandy daarentegen is een distillaat van reeds bestaande wijn.
Smaak60% Malvasia en 40% Moscato zorgen voor een mooie balans in deze fruitige brandy, die overigens goed gekoeld geserveerd mag worden
Serveertemperatuur08-10℃
Alcoholpercentage40
LandItalië
RegioVeneto
Druifmalvasia, moscato
Volume0,7
Productnummer014609
Uvaviva Italiana di Poli tube kan gekocht worden in veelvoud van 1.
Productbeschrijving
Details
De familie Poli produceert al meer dan een eeuw grappa. Het begon allemaal met Jacopo’s overgrootvader, GioBatta. Hij had een passie voor grappa en maakte een distilleerketel, die hij op een kar plaatste en door een paard liet voorttrekken. Hij ging zo van boerderij naar boerderij om de “vinaccia” (druivendroesem) te distilleren en zo grappa te produceren. Vroeger was er grappa om “warm” te blijven. Op dit moment is grappa een onderdeel geworden van het goede leven, het is een product geworden dat staat voor genieten. Grappa wordt nu gedronken op zijn kwaliteit, om de prettige geur en smaak. Iedereen heeft een andere smaak en zodoende produceert de familie Poli een reeks van verschillende distillaten. Elk distillaat wordt voorgesteld door een symbool met een andere kleur, zodat de klant makkelijk de smaak van een bepaalde Poli grappa kan kiezen.