"Vanaf nu verandert ons leven". Met dit debuut presenteerde Dominga Cotarella op de avond van 13 december het nieuwe project ondertekend door de drie zussen van het wijnhuis Famiglia Cotarella. De Cotarella Foundation heeft als doel jongeren te ondersteunen en een gezonde levensstijl te bevorderen, waarbij voeding en natuur centraal staan. De programma's die zijn ontwikkeld en tentoongesteld in het Mancinelli Theater in Orvieto, betreffen, naast de bevordering van een evenwichtige voeding voor kinderen, ook wetenschappelijke studies en onderzoek op het gebied van agrovoeding.

“De Cotarella Foundation is geboren uit een droom: de wereld een betere plek maken” verklaren de drie zussen. “En mensen opnieuw leren om hun relatie met voedsel, de natuur, de cycli van de seizoenen en dieren te herontdekken. Een droom die de waarden van het verleden combineert met de uitdagingen van innovatie".

Onder de gasten waren verschillende bekende personages die stem gaven aan hun ervaring en standpunt over dit nieuwe project, waaronder Olga Urbani, voorzitter van de Urbani Tartufi Group, Tomaso Trussardi voorzitter van Fast Cars Slow Food, de bekende stylist Elisabetta Franchi en actrice en model Martina Colombari. De avond werd gemodereerd door Alessandro Rossi, directeur van Forbes.