Vanaf 1 april 2023 gaan wij de samenwerking aan met de specialist op het gebied van logistieke dienstverlening van wijn en gedistilleerd, Bouw Logistic Services uit Nijkerk. Met deze samenwerking kunnen wij onze ambities op de lange termijn realiseren en een uitstekend niveau van duurzame dienstverlening waarborgen.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. Analyses zijn gemaakt om het warehouse optimaal te configureren. ICT specialisten werken hard aan een volledige data integratie van de systemen. Hiermee verwachten wij de verhuizing en overgang zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Onze klanten ontvangen in maart meer informatie over de nieuwe samenwerking en wat dit voor hen betekent. 

Over Bouw Logistic Services
Het familiebedrijf Bouw Logistic Services is in ruim 90 jaar gegroeid tot een specialist in transport en warehousing voor Wijn en Gedistilleerd. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk verzorgen wij voor onze opdrachtgevers het transport vanuit de wijnlanden, de opslag onder schorsing van accijns en distributie van de mooiste wijnen. De toonaangevende wijnimporteurs kunnen rekenen op de beste afhandeling van hun goederenstroom - in de meest brede zin van het woord.