Malbec La Posta 'Paulucci'

Een heerlijke pure en elegante Malbec, het fruit spettert het glas uit, pruimen en kersen, frambozen, fijn vanille en specerijen, in de mond mooi soepel en peperig, specerijen, vanille en toast, karamel en koffie, lekker stevig. Krachtige rode wijn. Mooi bij linzen met pancetta, gekruide worstjes, belegen boerenkazen.
KleurDiep paarsrood.
GeurHet fruit spettert het glas uit, pruimen en kersen, frambozen, fijn vanille en specerijen.
SmaakMooi soepel en peperig, specerijen, vanille en toast, karamel en koffie, verleidelijk en sappig, lekker stevig. Krachtige rode wijn.
Serveertemperatuur15-18℃
Serveren bijMooi bij linzen met pancetta, gekruide worstjes, belegen boerenkazen.
Jaar2017
Alcoholpercentage13
LandArgentinië
RegioMendoza
Druifmalbec
Volume0,75
Productnummer064825
Malbec La Posta 'Paulucci' kan gekocht worden in veelvoud van 12.
Productbeschrijving
Details
Laura Catena –dochter van de befaamde wijnpionier Nicolas Catena- zette de serie La Posta wijnen op om de kleinere wijnboeren van Mendoza een eigen podium te geven, in plaats van een naamloos plekje in de lokale coöperatie. De wijnen zijn La Posta genoemd, naar de typisch lokale kroeg die je hier overal vindt aan de kant van de weg. Laura Catena –dochter van de befaamde wijnpionier Nicolas Catena- zette de serie La Posta wijnen op om de kleinere wijnboeren van Mendoza een eigen podium te geven, in plaats van een naamloos plekje in de lokale coöperatie. De wijnen zijn La Posta genoemd, naar de typisch lokale kroeg die je hier overal vindt aan de kant van de weg.