Malbec La Posta 'Paulucci'

Een heerlijke pure en elegante Malbec, het fruit spettert het glas uit, pruimen en kersen, frambozen, fijn vanille en specerijen, in de mond mooi soepel en peperig, specerijen, vanille en toast, karamel en koffie, lekker stevig. Krachtige rode wijn. Mooi bij linzen met pancetta, gekruide worstjes, belegen boerenkazen.
Alcohol percentage 13
Volume 0,75
Geur Het fruit spettert het glas uit, pruimen en kersen, frambozen, fijn vanille en specerijen.
Kleur Diep paarsrood.
Smaak Mooi soepel en peperig, specerijen, vanille en toast, karamel en koffie, verleidelijk en sappig, lekker stevig. Krachtige rode wijn.
Serveren bij Mooi bij linzen met pancetta, gekruide worstjes, belegen boerenkazen.
Land Argentinië
Druif Malbec
Regio Mendoza
Jaar 2017
Wijnhuis La Posta
Malbec La Posta 'Paulucci' kan gekocht worden in veelvoud van 12.
Productbeschrijving
Details
Laura Catena –dochter van de befaamde wijnpionier Nicolas Catena- zette de serie La Posta wijnen op om de kleinere wijnboeren van Mendoza een eigen podium te geven, in plaats van een naamloos plekje in de lokale coöperatie. De wijnen zijn La Posta ge noemd, naar de typisch lokale kroeg die je hier overal vindt aan de kant van de weg. Laura Catena –dochter van de befaamde wijnpionier Nicolas Catena- zette de serie La Posta wijnen op om de kleinere wijnboeren van Mendoza een eigen podium te geven, in plaats van een naamloos plekje in de lokale coöperatie. De wijnen zijn La Posta genoemd, naar de typisch lokale kroeg die je hier overal vindt aan de kant van de weg.