Givry aoc 'Le Renard'

Fijne en subtiele geur, heerlijk zoet fruit, aardbeien, frambozen kersen, bosbessen, met wat vanille, heerlijk soepel, elegant, fruit en sap, verleidelijk, frisheid. Elegante rode wijn. Charcuterie, jambon persillé, lamsvlees, stoofschotels van wildlicht belegen kazen.
KleurMedium robijnrood
GeurFijne en subtiele geur, heerlijk zoet fruit, aardbeien, frambozen kersen, bosbessen, met wat vanille op de achtergrond.
SmaakZacht en heerlijk soepel, elegantie, heerlijk fruit en sap, verleidelijk, aangename frisheid. Elegante rode wijn.
Serveertemperatuur15-18℃
Serveren bijCharcuterie, jambon persillé, coq au vin, varkenskotelet, licht belegen kazen.
Jaar2016
Alcoholpercentage13
LandFrankrijk
RegioBourgogne
Druifpinot noir
Volume0,75
Productnummer048220
Givry aoc 'Le Renard' kan gekocht worden in veelvoud van 1.
Productbeschrijving
Details
De familie Devillard heeft aan de serie wijnen onder het label ‘Le Renard’ een mooie Givry toegevoegd. Aan de wijnen die als ‘Le Renard’ op de markt komen, worden de hoogste eisen gesteld. De druiven voor het label ‘Le Renard’ zijn afkomstig van wijnde familie, Château de Chamirey, Domaine de la Ferté en het Domaine des Perdrix. De druiven voor de Givry, de plek waar het Domaine de la Ferté zich bevindt, worden met de hand geoogst, en zorgvuldig vergist, om een elegante wijn te maken, waarin hetfruit van de pinot noir en het terroir van Givry, met zijn kalkhoudende kleibodems, perfect tot expressie wordt gebracht.De wijn wordt opgevoed op barriques, gedurende 9 maanden, waarvan 20% nieuw. Daarmee is dit een wijn die een mooie bijdrage levert aan dit gamma, in een soepele en elegante stijl, met het heerlijke fruit van de pinot noir op de voorgrond.