Op maandag 1 oktober organiseren wij onze Vinites Najaarsproeverij 2018 in de onlangs geopende Foodhallen Rotterdam. In Amsterdam zijn de Foodhallen al jaren razend populair. In navolging hierop komen er in Rotterdam 15 stands met een Rotterdamse karakter op een locatie met een rijke historie, het monumentale Pakhuismeesteren op de Kop van Zuid. Op deze bijzondere locatie openen wij speciaal voor u een selectie van circa 180 wijnen uit ons assortiment. Ook presenteren wij aan u een geheel nieuw wijnhuis in ons assortiment, daarover binnenkort meer informatie! Vanzelfsprekend zijn onze rayon managers aanwezig om u tijdens het proeven te begeleiden en te informeren over het totale Vinites portfolio.

Er zullen diverse masterclasses worden ingepland, waaronder een bijzondere masterclass van het wijnhuis Podere Forte aan de Foodshed stand van restaurant Parkheuvel, midden in de Foodhallen! Onder begeleiding van heerlijke creaties van sterrenchef Erik van Loo zal Giovanni Mazzoni u alles vertellen over deze hoogwaardige wijnen van het volledig biodynamische wijnhuis uit de schitterende Val d’Orcia in Toscane.

Noteer 1 oktober dus vast in uw agenda! Wij werken ondertussen hard verder aan de definitieve wijnselectie en aan het programma van de masterclasses. Enkele weken voor de proeverij ontvangt u nog een definitieve uitnodiging met daarin nog meer informatie. Toegang uitsluitend op voorinschrijving, neem contact op met uw Rayon manager. 

Foodhallen zelf zijn gedurende de proeverij toegankelijk voor publiek.