Sinds een aantal maanden worden de eerste flessen Gran Sasso met een totaal vernieuwd design uitgeleverd. De vaste klanten op deze reeks wijnen kan het niet ontgaan zijn, want het verschil is enorm!

Waar sinds jaren de contouren van bergmassief Gran Sasso op het label zichtbaar waren, heeft het wijnhuis gekozen voor een kleurrijk retro design. En dankzij deze kleuren zijn de verschillende varietals veel gemakkelijker te herkennen. Tevens is er gekozen voor een groter lettertype voor het vermelden van de druivensoort en/of appellatie. De wijn in de fles heeft de vertrouwde kwaliteit die u van het wijnhuis Farnese kunt verwachten.

Op dit moment worden de Trebbiano d'Abruzzo en de Primitivo reeds uitgeleverd met het nieuwe label. De Montepulciano d'Abruzzo en Sangiovese zullen binnenkort volgen. Zodra dit zover is, zal ook van deze wijnen de vernieuwde flesafbeelding zichtbaar zijn op onze website. Kijkt u voor meer informatie over de wijnen van Farnese op www.vinites.com/farnese-vini.html.