Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij de Vinites website volledig vernieuwd. De website is nu duidelijker, vollediger en nog gemakkelijker te gebruiken. Voortaan vindt u nog meer informatie en achtergronden over ons bedrijf, WIM, ons KVNW Wijnhandelaar keurmerk en niet algeheel onbelangrijk over het actuele assortiment van 2017-2018.

Door de verbeterde zoekfunctie in de Vinites webwinkel kunt u straks sneller en betere keuzes kunnen maken voor uw bestelling. In uw persoonlijke omgeving kunt u geplaatste bestellingen bekijken en volgen. Tevens kunt u onze prijscourant, wijnomschrijvingen, fact sheets en flesafbeeldingen direct downloaden vanaf de website.

Vergeet u ook zeker niet onze FAQ’s (veel gestelde vragen) eens te bekijken. Wanneer u een vraag hebt welke niet beantwoord is, kunt u deze mailen naar orders@vinites.com en krijg u zo spoedig mogelijk een reactie.

Er is veel tijd in de online omgeving gestoken om de kans op fouten zoveel mogelijk te verkleinen. Komt u toch iets tegen wat niet gebruiksvriendelijk werkt, dan horen wij dit graag. Maar vooral wensen wij u veel gebruiksgemak met de nieuwe Vinites webwinkel.

Groet Team Vinites