Surgiva

Surgiva

Surgiva

Het water van Surgiva komt uit een natuurlijke bergbron in het natuurpark Adamello Brenta, in het het hart van de Italiaanse Alpen. Na een lange ondergrondse reis door eindeloze gletsjers komt het water in het midden van het ongerepte landschap naar de oppervlakte.

De droge vaste stoffen die achterblijven na de verdamping van Surgiva water zijn slechts 0,041 gram per liter. Dit maakt Surgiva een extreem licht water met een zeer laag mineraalgehalte en een uiterst neutrale smaak. Dit laatste is belangrijk bij de begeleiding van voedsel en wijnen, welke niet in smaak door het water beïnvloed worden. Dankzij deze eigenschappen is Surgiva gekozen als het officiële water van de Associazione Italiana Sommelier.

Surgiva is ideaal voor natriumarme diëten en voor consumptie door kinderen. Het extreem lage nitraatgehalte is indicatief voor de buitengewone zuiverheid van de bron. Surgiva is een perfecte match voor een uitstekende smaak, waar en in welke vorm het ook te vinden is: een heerlijk gerecht, een goede wijn of een plek die een unieke ervaring biedt. Surgiva is een aanvulling op de goede smaak.

Ph waarde 6.8
Sodium 0.001 gram per liter
Temperatuur van de bron 6.9 ℃
Nitraten (NO3-) 0.005 gram per liter