Nieuw

Sangiovese Romagna doc Organic 'Nespolino'

Deze sangiovese is oprecht en gemakkelijk te drinken. De wijn heeft een rijk boeket met aroma's van rood fruit die typisch zijn voor de sangiovese uit dit gebied, zoals violet en kerstonen. Dit is een wijn voor elke gelegenheid met zijn frisse, fruitige smaak en medium structuur dankzij de delicate tannines.
Alcohol percentage 13
Volume 0,75
Geur Open geur, fruitig, zoete kersen en pruimen.
Kleur Fel rode kleur met violette tinten.
Smaak Een rijk boeket met aroma's van rood fruit die typisch zijn voor de sangiovese uit dit gebied, zoals violet en kerstonen.
Serveren bij Frisse, fruitige smaak en medium structuur dankzij de delicate tannines. Pasta met ragou of tomatensaus, gegrilt wit vlees of licht gerijpte kazen.
Land Italië
Druif Sangiovese
Regio Emilia Romagna
Jaar 2017
Wijnhuis Nespoli
Sangiovese Romagna doc Organic 'Nespolino' kan gekocht worden in veelvoud van 6.
Productbeschrijving
Details
Deze wijn is gemaakt van biologisch geteelde sangiovese druiven. Deze manier van verbouwen zorgt ervoor dat er op een goede manier gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke vruchtbaarheid van de bodem. Deze wordt versterkt door de gelimiteerde regels van biologische teelt, waardoor de biodiversiteit wordt verbeterd en elke vorm van synthetische chemische producten wordt vermeden. De wijnstokken worden beschermd door koper en zwavel. Ook voor de bodembehandeling worden de kunstmeststoffen vermeden. De enologische producten die worden gebruikt tijdens de vinificatie zijn biologisch gecertificeerd.